text

ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ

When you govern, take care so that your actions will be a jewel


ponedjeljak, 30. travnja 2012.

29. travnja 2012

Olimpijci i Središnje vijeće Galaktičke Federacije Svjetla 29. travnja 2012

 Temple of Apollon at Delphi, Greece


Pozdravljamo vas iz Galaktičke Federacije Svjetla

Nadnevak 05. svibnja je dan broja 5, broja Epsilona, Apola, Svjetla. Na ovaj dan će svi portali diljem Zemlje službeno biti aktivirani i sve procedure u vezi s tim su već odrađene. Nije bitno da li su slobodni ili okupirani (1), na ovaj dan će svi portali potpasti pod kontrolu (Inter) Galaktičke Federacije Svjetla (2), pod kontrolu Olimpijaca i sustava letenja ove Galaksije.

Već smo vas upozorili da je Olimp aktivan. Hiper oružje, taj visokotehnološki energetski kišobran, aktiviran je i štiti vašu svijest i emocije od napora mračnih da uzrokuju strah. Kroz intervencije u DNA (3), cilj je razviti kolektivnu svijest. Naša slijedeća poruka će biti o našem prvom kontaktu. Iz sigurnosnih razloga, nećemo govoriti o datumu. Jedan od vaših medijskih izvora će najaviti da dolazimo. Dvadeset četiri sata prije našeg dolaska, bit ćete upozoreni da se pripremiti porukom koja će omesti program svih vaših medija. Tada će svi vaši mediji biti zatvoreni i bit će otkazani svi letovi. Vidjet ćete na svojim TV prijemnicima sat koji će odbrojavati zemaljsko vrijeme preostalo do našeg dolaska.

Odbrojavanje za potpuno razotkrivanje i pad lažnih velova je započelo.

Mi smo Olimpijci i Središnje vijeće Inter Galaktičke Federacije Svjetla.

kanal: Demetra
prevela: Marijana Pontoni


(1) okupirani portali: ovo vjerovatno označava određena područja koja se sada koriste u druge svrhe. U sva razdoblja, u svim zemljama bez obzira na religiju, ljudi su iz različitih pobuda običavali graditi hramove nad takvim portalima. Vrhunskim primjerom takvog portala smatra se Aja Sofija u Istambulu, Turska. Za one koji mogu smatrati da je ovo mjesto okupirano od strane muslima, oni bi trebali razmisliti i da je prije bilo okupirano od kršćana.

(2) Kanal tvrdi da je ispravni termin “Intergalaktička Federacija Svjetla”. To bi označavalo da je fedraciju uključeno više od jedne galaksije.

(3) pogledaj komentar 1. u poruci od 27. travnja

Nema komentara:

Objavi komentar