text

ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ

When you govern, take care so that your actions will be a jewel


subota, 28. travnja 2012.

27. travnja 2012

The Olimpijci ujedinjeni sa Saint Germainom, 27. travnja 2012

Temple of Zeus at Cyrene, Libya

Pozdravljamo vas iz Galaktičke Federacije Svjetla

Cilj je shvatiti da je jedini izbor slobodne volje koji imate, zatražiti svoje pravo na slobodnu volju na svjetskoj razini. Da se riješite nasljeđa krivotvorina i da se sjetite svog integriteta, svoje nesebičnosti, svoje besmrtnosti tako što ćete ih prepoznati kao više vrijednosti. Da se oslobodite iz izgrađenog zatvora usađenih vjerovanja koja su nasilno i bez poštovanja umetnuta u vašu svijest. (1)

Svi aktivno svjesni ljudi moraju se ujediniti i zagrmiti preko cijelog planeta:“Probudili smo se iz kompulsivne letargije koja nam je bila nametnuta stoljećima i spremni smo, uz potpunu podršku i zaštitu bogova Olimpa, nositi stijeg slobode, nešto što znamo da je uspješno protiv svega što prijeti uništenjem duha Helena.” (2)

Bubnjevi bruje i vi ste prvi koji će ih oglasiti (3), istrajnošću, neustrašivošću i hrabrošću primjerenima svakom Helenu. (4)

Vaš strah je postao moć i sjetili ste se svoje svete dužnosti prema zemlji Helena.

Svjetlo Apolona ponovo je moćnije zasjalo u srcima Helena i njime zovemo sve ljude Zemlje da podignu stijeg slobode i da ujedine svoje moći s vašima, svete moći Helena koji teku i uvijek će teći od vaših bogova Olimpa.

Zapovjedamo vam da otvorite sve hramove Olimpa i odate najvišu počast. (5)

Našom moći duše mi diljem svijeta izražavamo svetu volju da se eliminira trulež i glasno vičemo da odbijamo kontrolu koju vam nastavljaju nametati.

Pozivamo čovječanstvo da ustane i da traži svoje neosporivo pravo da doista budu čovječni, a ne samo da se takvima čine.

Pozivamo vas da nam se masovno pridružite jer naš cilj daleko premašuje granice naše svete zemlje i jedinstven je:

EL* SLOBODA

Jaka poruka, jasna namjera, jedan glas, jedna moć,

JEDINSTVO


Mi smo Olimpijci ujedinjeni sa Saint Germainom.

kanal: Demetra

prevela: Marijana Pontoni1Pogledajte slijedeći video (nakon 5. minute) o tome tko su Olimpijci i kako se može manipulirati svjesnoću (ovdje navedeno u pozitivnom smislu)http://www.youtube.com/watch?v=vBC8i-26Nx4&feature=relmfu

2Ono označava drevni helenski (grčki) duh.

3Kao primjer pogledajte: Hvala svim ljudima Grčke koji pokazuju put: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tqeTGTU6FFg

4Helenima se ispravno nazivaju oni koje danas nazivamo Grcima. Imajte ipak na umu da: Svatko može biti Helen, u svome srcu, svome umu i svome duhu… (Sokrat)

5Uzimajući u obzir da su svi hramovi Olimpijaca građeni na mjestima sa specifičnim energetskim poljima, ovo bi moglo značiti aktivaciju mnogih portala dole drevne helenske republike koja je danas podijeljena na nekoliko zemlja poput Bugarske, Turske, Egipta, Italije itd.

EL znači svjetlo

Nema komentara:

Objavi komentar